Valmiita paketteja

  Valmiita paketteja työpaikallesi

  Vasen lohkot

  Valmiita paketteja

  Tilaa minut työpaikallesi tuomaan rentoutta!

   

  Aikuisille:

  1.  Päivän piristys
  Intialainen päähieronta, lempeän musiikin siivittäessä hetkeksi pois arjesta. Nostattaa työtehoa, vahvistaa luomisvoimaa, avartaa luovuutta, pistäen veren kiertämään päässä ja auttaa yläkehon sekä silmien alueiden kireyksiä vapauttaen. Lihasjännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy. Hieronta parantaa keskittymistä, selkeyttää ajattelua ja helpottaa henkistä väsymystä, toimii kokonaisvaltaisesti stressitilojen vähentymiseen.

  Hinta: 45/60min45/60€

   

  2.  Lepotauko päivän keskelle
  Äänimaljarentoutus, matka mielikuvitusmaailmaan keskellä päivää. Vaatii hiljaisen tilan/ajan. Äänimaljat rentouttavat ja tutkitusti vähentävät stressiä sekä rentouttava kehon jännitystiloja, lihaskireyksiä sekä ahdistusta ja hoitaa unettomuutta. Hoito tapahtuu leväten lattialla tai hoitopöydällä viltin alla omat vaatteet päällä rentoutuen. Suosittu ja erittäin pidetty hoitomuoto. Koska ääni ei mene jännittyneestä lihaksesta heti läpi, se resonoi kipukohdan ympärillä hellästi ja rentouttaa lihasta vähitellen. Harmonisen äänten kautta saa mahdollisuuden olla hetken vain yksilö ja rentoutua, vailla suorittamista.

  Rennon olemisen kautta on myös helpompaa kohdata erilaisia tunteita.

  Hinta: 45/60min45/60€

   

  3.  Henkilöstön supersuosittu venyttelyhetki
  Tämä sopii vaikka harjanvarrelle. ;) Eli mitään ei tarvitse osata tai solmuun taipua. Hoitoa juuri niihin kohtiin, jotka töissä joutuvat kovimmalle koetukselle. Selkä, kädet, pää, niska jne. joka kohta käydään läpi aina tarpeen mukaan. Kuuntelen aina vieraitani ja harjoitus tehdään joka kerta sen mukaan mitä tarve. Lopuksi ihana rentoutus. Tähän jää koukkuun. Voidaan toteuttaa esim. kerran kuussa, joka viikko tai sopimuksen mukaan. Tunnille helppo jäädä työpäivän päätteeksi. Harjoittelu lisää yhteisöllisyyttä sekä työhyvinvointia henkisesti sekä fyysisesti. Parasta mahdollista tyky-toimintaa.

  Hinta: 1h1,5h / 215 hlöä 100120 € (1,5h sisältää ihanan, pitkän ja lempeän rentoutuksen sopimuksen mukaan äänimaljoilla tai ilman)

   

  Lapsille:

  1. Päivän piristys lapsille
  Tee intialainen päähieronta kaverille, lempeän musiikin siivittäessä opetellaan kuinka toiselle voi tehdä mukavan olon koskettamalla ja lempeästi hieromalla, pientä hupsuttelua unohtamatta. Lapset ihan samalla tavalla kuin aikuisetkin nauttivat kosketuksesta, kärsivät kehon jumeista ja tänä päivänä jäävät helposti vaille ystävällistä kosketusta. Turvallisen kaverin johdolla oman kehon kuunteleminen tuntuu mukavalta ja antaa hyvää oloa molemmille osapuolille.

  Alkuun rentoutus äänimaljojen avulla tai ihanan sointujen siivittämän mielikuvamatkan siivittämänä, jossa tutkiskellaan ja kuunnellaan omaa kehoa.

  Hinta: n. 6 lapsen ryhmä kerrallaan (sovitaan tapauskohtaisesti)

  • Yksi ryhmä n. 30 min kerralla
  • 60 €/h (min. varaus 4 ryhmää eli 2 h)

   

  2. Joogaa junnuille
  Täyttä asiaa, ei niin vakavasti. Kokemuksen kautta, jokainen kerta on omanlaisensa ja sellaisena kuuluukin mennä. Jooga sisältää kehon liikettä, naurua puhetta ja hengitystä, rentoutusta unohtamatta, lapset rakastavat sitä. Voi olla, että teemme naurujoogaa, silloin salista kuuluu kamala käkätys. Voi olla, että haemme ihania tasapainoasentoja yksi tai pareittain korttien ohjaamana. Joku tunti saattaa päätyä filosofiseen pohdiskeluun, jos juuri jotain jännää on sattunut tai saatamme harjoitella hengitystä, joka rauhoittaa pelottavissa tilanteissa tai helpottaa kun on ikävä. Koskaan ei voi tietää mitä päivä tuo tullessaan - näinhän se on.

  Hinta: n. 410 lapsen ryhmä kerrallaan (sovitaan tapauskohtaisesti)

  • 30 min/krt
  • 60 €/h (min. varaus 4 ryhmää eli 2 h)

   

  3. Tunnekortteja, tutkimista ja sointukylpy tatamilla
  Tutkimme kehon liikettä salissa, mikä ihmeen tunnekortti kenellekin nousee ja lopuksi lysähdämme tantereeseen kuulemaan ja kellumaan ihanien äänien maailmassa. Lapset rakastavat äänimaljoja, lopuksi mahdollisuus päästä itsekin kokeilemaan mitä ääniä maljoista lähtee. Sointukylpy palauttaa meidät lempeästi omaan kehoyhteyteemme ja rentoutuksen kautta parantaa itsetietoisuutta ja luottamusta, hellien lempeästi sekä kehoa, että mieltä.

  Tämän kautta haastavienkin aiheiden lähestyminen on mahdollista ja mielikuvamatkalla voi vain sukeltaa uudenlaiseen maailmaan vailla rajoja.

  Hinta: n. 610 lapsen ryhmä kerrallaan (sovitaan tapauskohtaisesti)

  • Yksi ryhmä n. 3040 min kerralla
  • 60 €/h (min. varaus 2 h)