Katse eteenpäin!

  Voimavarakeskeinen terapia

  Vasen lohkot

  Katse eteenpäin!

  Tähän tulossa myöhemmin tietoa Voimavara - ryhmästä. Pysy kuulolla. Tai kysy lisää.

  Voimavarakeskeisessa suuntautumisessa huomio kiinnittyy onnistumisiin ja kiitollisuuteen. Tiedän tämän, koska oma polkuni aikana olen saanut valtavasti apua siitä, että suuntaan katseeni eteenpäin, kieltämättä vanhaa vaan oppien siitä. Hyötyen niistä kokemuksista, jotka olen saanut kokea, vieden mukanani vain opin siitä mitä en halua, mihin en halua ja kääntäen sen voimavaraksi. Positiivinen, salliva asenne kääntyy pikkuhiljaa luontaiseksi tavaksi olla ja havainnoida maailmaa.

  Valmennuksessa käytän luovasti erilaisia harjoituksia, kuten NLP-tekniikoita, tarinoita, kotitehtäviä ja sopimuksia. Tapaamisissa voimme käyttää myös joogaa, lempeitä hengitysharjoituksia, mindfullnesia ja muita itselleni luontaisia tapoja kohdata oma sisin.

  Voimavarakeskeinen terapia tukee ihmisen omia vahvuuksia ja itselle sopivia parannusideoita ilman syyllistämistä, tuomitsevuutta tai arvostelua. Tapaamisissa hyödynnän asiakkaan omaa potentiaalia, taitoja ja osaamista, joiden kautta voimaantuminen on mahdollinen.

  Terapeuttina minulla on vaitiolovelvollisuus, joten kaikki istunnon aikana ilmitulleet asiat ovat luottamuksellisia.

  Ota rohkeasti yhteyttä. Voimavarakeskeisyys on alku elämälle, tapa katsoa maailmaa-nähdä että jokaisella on valta vaikuttaa siihen miten maailmaan suhtautuu, vaikkei tapahtumia ja koko elämän kirjoa tarvitse, eikä voikaan hallita.    

  Lue lisää voimavarakeskeisestä terapiasta