Greippi / Citrus paradisi

Citrus paradisi

Greippi / Citrus paradisi

GREIPPI Citrus paradisi 

Aromaattiset molekyylit: Limonene Tislattu kasvin osa: kuori

Greippi kuuluu Ruutakasvien-perheeseen. Greipin tulee subtroopppisista maista ja erityisesti USA:sta.

Ominaisuudet
-kuumetta alentava -supistava -endorfiineja vapauttava

Mihin käyttäisin

Greippiöljyä käytetään selluliitista suonikohjuihin sekä rasvaisen ihon ja tukkeutuneiden ihohuokosten, aknen ja muiden iho-ongelmien hoidossa. 

Endorfiinit saavatkin onnellisuushormonit vapautumaan. Endorfiinit toimivat myös kivun tuntemuksen alentajina, toisin sanoen elimistön suojamekanismina.

Greipin rakastettava tuoksu välittää iloisuuden tunnetta, elämäniloa, rakkautta ja kevyttä oloa. Greippi tuo tunteen että elämä piristyy ja maailma näyttää valoisammalta.

Käyttöohjeet:
Kysy käyttöohjeet myyjältä. Sopii iholle ja difuusoriin.

Puhdas eteerinen greippiöljy sopii hyvin huoneilman virkistämiseen.  Varsinkin tunkkaisissa tiloissa tai keittössä ruoanlaiton jälkeen se vaikuttaa puhdistavasti, desinfioivasti ja saa huoneilman hetkessä tuntumaan jälleen puhtaalta, mukavalta ja valoisalta.

Huomioitavaa! Kuten sitrusöljyt yleensä, myös greippi on valoherkkä ja voi vaurioittaa ihoa suorassa auringonpaisteessa.

-pidä poissa lasten ulottuvilta -ei korvaa tasapainoista ruokavaliota ja tervettä elämäntapaa -älä ylitä suositeltua annostusta -älä käytä raskauden tai imetyksen aikana -älä anna alle 3-vuotiaille lapsille -säilytettävä huoneenlämmössä pimeässä

Aromaterapia ei missääntapauksessa korvaa lääkärissä käyntiä! Lisätietoa aromaterapeuteilta ja koulutetuilta aromaneuvojilta.

Koko: 10 ml

Maahantuoja Aromagarden.

Ihana reseptivinkki – vartaloöljyksi:

50ml makeaa manteliöljyä

6 tippaa greippiöljyä

3 tippaa salviaa

2 tippaa nerolia ( appelsiinipuun kukka )

3 tippaa petitgrain-öljyä

1 tippa ruusua

Hinta
15 €

Tilaukset ja lisätiedot: katja@omimo.fi