TEA TREE Melaleula aternifolia

TEA TREE Melaleula aternifolia

Aromaattiset molekyylit: terpineoli 1,4, alfa-terpinene Tislattu kasvin osa: lehti

Eteeristä tea tree-öljyä löytyy nykyisin useissa peseytymis -(saippua, shampoo, kylpyöljy...) ja kosmeettisissa tuotteissa. Näiden tuotteiden lisäksi se on luotettava tekijä myös lääketieteellisessä aromaterapiassa.

Perinteisesti öljyä on käytetty
-laaja-alaisena antibakteriaalina -sieni-infektioita vastaan -loisia vastaan -viruksia vastaan -vastustuskyvyn lisäämiseen -ihon suojaamiseen sädehoidon aikana.

ERITTÄIN TÄRKEÄÄ on, että HUOLEHDIT ÖLJYN TUOREUDESTA!!! Avattu teepuuöljy säilyy n. 3-6- kk ensimmäisestä avauksesta, sillä se reagoi voimakkaasti hapen kanssa. Vanhaksi mennyt öljy voi ärsyttää ihoa voimakkastikin. Ole varovainen!

Käyttö
Kysy tarkemmat ohjeet myyjältä. Sopii iholle ja diffuuseriin.

Mihin käyttäisin
-suun infektiot: ientulehdus, paiseet, hengitysteiden virus tai bakteeritulehdus, poskiontelon tulehdus, korvatulehdus, kurkunpään tulehdus, nielutulehdus, keuhkoputken tulehdus, virtsatien tai gynekologinen tulehdus, ihon tai kynnen sieni-infektio, nesteen kertyminen, ödeema, suonikohjut, raskaat jalat, peräpukamat, palovammojen estäminen sädehoidon aikana,ihon tai sisäelinten loiset

Erityisesti huomioitavaa
-pidä poissa lasten ulottuvilta -ei korvaa tasapainoista ruokavaliota ja tervettä elämäntapaa -älä ylitä suositeltua annostusta -älä käytä raskauden tai imetyksen aikana -älä anna alle 3-vuotiaille lapsille -säilytettävä huoneenlämmössä pimeässä

Aromaterapia ei missääntapauksessa korvaa lääkärissä käyntiä! Lisätietoa aromaterapeuteilta ja koulutetuilta aromaneuvojilta.

Koko: 10 ml

Maahantuoja Aromagarden.

Hinta
19 €

Tilaukset ja lisätiedot: katja@omimo.fi