<span >FRANKINSENSI Boswellia carteri</span>

FRANKINSENSI Boswellia carteri

Aromaattiset molekyylit: imonene, alfa-pinene, beta-myrcene, beta-caryophyllene Tislattu kasvin osa: pihka

Laadultaan parasta olibaanihartsiöljyä saadaan Jemenistä, Saaban kuningattaren maasta. Tätä historiallisesti merkittävää öljyä käytetään suitsukkeena monissa rituaalisissa seremonioissa. Aromaterapeutti käyttää sitä sen parantavien ja sienitauteja ehkäisevän vaikutuksensa vuoksi sekä meditatiivisen tason saavuttamiseksi.

Perinteisesti öljyä on käytetty
-sienitauteja vastaan -parantamiseen -yleisenä antibakteriaalina -tehostaa henkistä tietoisuutta -masennusta vastaan

Käyttö: Kysy tarkemmat ohjeet myyjältä. Sopii iholle ja difuuseriin.
Vinkki: ulkoisesti: 3 tippaa CTEO:ta ja 2 tippaa aprikoosinsiemenöljyä tai seesamiöljyä paikallisesti solar plexukseen, päälaen chakraan sekä selkärankaan meditaatiota varten.

Mihin käyttäisin
-diffuusorissa ja iholla sekoitettuna peruöljyyn henkistä tietoisuutta kohottamaan, arvet ja haavat, mahahaavat, iho- ja kynsisienet

Erityisesti huomioitavaa
-pidä poissa lasten ulottuvilta -ei korvaa tasapainoista ruokavaliota ja tervettä elämäntapaa -älä ylitä suositeltua annostusta -älä käytä raskauden tai imetyksen aikana -älä anna alle 3-vuotiaille lapsille -säilytettävä huoneenlämmössä pimeässä -älä käytä raskauden tai imetyksen aikana ellei lääkäri toisin määrää.

Aromaterapia ei missääntapauksessa korvaa lääkärissä käyntiä! Lisätietoa aromaterapeuteilta ja koulutetuilta aromaneuvojilta.

Koko: 5 ml

Maahantuoja Aromagarden.

Hinta
20 €

Tilaukset ja lisätiedot: katja@omimo.fi