Harjoitukset
  Vasen lohkot

   

  Etsitkö parempaa arkea, sujuvampia ihmissuhteita, hieman hitaampaa elämänrytmiä tai rauhaa? 

  Haluatko voida paremmin, olla onnellisempi?
  Päästä eroon piinaavasta syyllisyydestä, rajoitteista tai murheellisista ajatuksista?
  Haluatko saada lisää raikasta oloa elämääsi?

  Lue lisää

  Autan sinua:

  • saamaan kiinni omista tarpeistasi

  • käsittelemään menneisyyden haasteet, jotka vaivaavat tässä ajassa ja ovat arjen esteenä

  • kuuntelemalla ja ohjaamalla, tarjoamalla aitoa kohtaamista, kiireettömyyttä 

  • antamalla konkreettisia työkaluja arjen helpottamiseksi

  • luomaan tavoitteita, kulkemalla rinnalla niitä kohti

  • löytämään vaihtoehtoja suorituskeskeisen yhteiskunnan tuomiin vaateisiin

   

  Olen Katja Kykkänen, Ratkaisukeskeinen terapeutti

  Olen ammatiltani opettaja ja lisäksi olen syventänyt osaamistani kouluttautumalla skeematerapeutiksi, Life Coachiksi, Elämäntaito-opettajaksi, Joogaohjaajaksi ja NLP Practitioneriksi.

  Oman kasvun merkitys on minulle tärkeä. Jos en tunne itseäni, en voi nähdä muita. Matka itseeni on ollut pitkä ja kivinen, mutta tärkeä. Ei ole useinkaan olemassa nopeaa tietä onneen, vaan tarvitaan pitkäjänteistä ja lempeää työskentelyä tavoitteiden saavuttamiseksi.

  Olen toiminut alakoulun opettajana seitsemän vuotta, koska intohimoni on ollut työskennellä lasten ja nuorten parissa. Opettajana näin asioita, jotka herättivät minut huomaamaan pahoinvoinnin perheiden, opettajien ja lasten keskuudessa. Päätin, että haluan auttaa lasten lisäksi kaikkia ihmisiä voimaan paremmin ja löytämään oman potentiaalinsa.

  Ratkaisukeskeiseksi terapeutiksi valmistuin Helsingin Psykoterapia Instituutista. Opiskelu antoi paljon uusia työkaluja ja vahvisti näkemystäni siitä, että vastaus kaikkeen löytyy omasta mielestä. Terapiatapaamisissa autan sinua työskentelemään oman mielesi kanssa ja löytämään vastauksia elämäsi solmukohdissa.

  Tunnelukko- eli skeematerapia perustuu lapsuuden aikana muodostuneiden haitallisten toimintamallien tutkimiseen ja purkamiseen. Tunnelukkoterapiakoulutus oli silmiä avaava ja voimallinen koulutus Kimmo Takasen johdolla. Kimmo on alan vahva osaaja ja Tunnelukko-kirjojen kirjoittaja. 

  Valmistuttuani elämäntaito-opettajaksi ja Life Coachiksi löysin uusia mahdollisuuksia päästä toteuttamaan intohimoani kouluttajana. Koulutuksen vahvaa antia ovat tunnetaidot, vuorovaikutus, läsnäolotaidot, itsensä johtaminen sekä sosiaalisten taitojen ja vahvuuksien vahvistamiseen rakentuva kokonaisuus, jota voidaan hyödyntää myös yksilöterapiassa.

  Lisäksi NLP on työkalu, jota käytän paljon tapaamisissa. NLP (lyhenne sanoista neuro, linguistic, programming) viitataan siihen, kuinka ihmiset ajattelevat, oppivat, tekevät päätöksiä, vaikuttavat, motivoituvat ja nauttivat enemmän elämästä. NLP on keino siihen, kuinka sinä voit oppia tekemään tätä kaikkea enemmän ja paremmin.

  Lue lisää Katjasta

  Palautetta Katjan kanssa tehdyn yhteistyön ja hetkien tuloksista:

   

  " Katja on hyvä keskustelija ja hyvä terapeutti, lämmin ja helposti lähestyttävä. Ohjaa keskustelua kuitenkin napakasti eteenpäin. Paljon ruusuja :-)"

   

   "Kiitos kun olet olemassa!"

   

  "Kiitos Katja! Olen oppinut näkemään asioita uudelta kantilta. Vastaukset löytyvät itseltäni, mutta tarvitsin niiden löytämiseen oikeita kysymyksiä ja ohjausta!"

   

  "Läsnäolotaitosi on huippua?"

   

  "Kiitos Katja! Olet pistänyt miettimään, olet laittanut välillä lujillekin. Olet avannut näkymiä, olet antanut rohkeutta kuunnella itseäni. Puhe ei jää sanahelinäksi, siitä tehdään kanssasi työkalu käyttöön."

   

  "On ollut valtavan helpottavaa saada puhua omista murheissaan ja saada uusia näkökulmia niiden ratkaisemiseksi.Katja on ihminen, jolle on helppo puhua ja avautua omista ongelmista."