Kovin ääni ei ole se, joka kuuluu parhaiten.

  Minun on saatava jakaa kanssanne tämä jäätävä kiitollisuuden tunne-tunne siitä, että se mitä teen sydämestäni, osuu myös sinun sydämeesi.

   

  Erään tavallisen joogatunnin jälkeen, olin käyttänyt sanoja, energiaa ja tunnetta luomaan ja tuomaan rakkautta tuntiin. 

  Olin puhunut tunnilla sydänkeskeisyydestä ja lempeydestä, rakkaudesta itseä kohtaan, lempeydestä ja siitä, että suorittamisen, mahdollisimman syvät asanat, jyrkät taivutukset ja tarkat päämäärät voi unohtaa. Keskittyä vain itseensä. Hyvänä juuri kuten on. Mahdollisuudesta antautua hetkeen, antaa mielen lihasten rentoutua samalla hengityksen tahtiin, kun kehon suurempienkin muskeleiden jännitys antaa periksi.

  Heittää ulkomaailman vaatimuksille pitkät hyvästit ja vain kunnella mitä keho kaipaa, hiljaa paikallaan - vajoten maton syleilyyn.

   

  Tunnin jälkeen olo oli jotenkin euforinen ja rakkaudellinen - tunne, että hiljaisuus puhuu enemmän kuin tuhat sanaa oli käsin kosketeltava ja olo niin kiitollinen.

   

  Olimme juuri hiljaisuudessa lopettaneet, kun viimeinenkin asiakas oli poistumassa.  Hän kuitenkin pysähtyi kohdallani ja sanoi:

  Kiitos-ihanaa kun jaksat olla hiljaa!

   

  Wou! Pysähdyin - kiitos! Huomasit sen, sen mitä haluan hiljaa ja varmasti välittää eteenpäin. Hiljaisuuden, rauhan ja tilan, jota tahdon antaa tunneillani. Näit sen! Sitä juuri tahdon välittää teille kaikille rakkaat, että aina EI TARVITSE JAKSAA!

  Aina ei tarvitse suorittaa, yrittää, osata ja pärjätä- joskus on tärkeää vaan antaa olla.

  Antaa mennä ja vähät välittää. Hyöty, jonka saat harjoituksesta on AINA sitä suurempi, mitä tietoisempi, antautuneempi ja sallivampi olet iteäsi kohtaan. 

   

  Jooga ei ole jumppaa, jooga tarkoittaa harjoitusta, harjoitusta mielelle ja keholle. Kehon kautta mieleen - ei mielen kautta kehoon!

   

  Ei suoritusta- ja niissä on iso ero. Jos treenaat mielelläsi, ego ohjaa. Jos treenaat sydämelläsi, tietoisuus jokaisesta hengityksestä, jokaisesta mikroskooppisesta liikkeestä on mukanasi ja SE ON JOOGAA.

   

  Se on suurin saavutus polulla, jota kutsutaan itsekunnioitukseksi, arvostukseksi sinua ja kehoasi kohtaan.

  Ja tämä ihana ihminen jatkoi: Tämä hetki viikossa on pelastus. Täällä ei kukaan huuda että, jaksaa jaksaa, .. vaan saa rauhassa uudistua, kuunnella kehoa, voimaantua ja vain olla. Kuunnella  HILJAISUUTTA ja rauhoittua. Nämä hetket pelastavat viikkoni...

   

  Tässä suorituksen maailmassa, kilpailussa kuka on näkyvin, paras, nopein, viisain ja kuuluisin-sen näkyväksi tekeminen, että vähemmän on enemmän riittää minulle! 

   

  KIITOS Sinulle-kiitoskiitoskiitos!- Tähän ei voi lisätä mitään -tästä on hyvä jatkaa!