Ihana voimakas arki - 5 vinkkiä

  Arjen tohinassa unohtaa helposti omat voimat ja sen mihin kaikkeen sinusta on, mitä kaikkea olet jo saavuttanut. Kun keskityt huomaamaan näitä asioita, ne vahvistuvat ja voimistuvat kuin itsestään. Olet varmasti itsekin huomannut, että negatiivisten tunteiden ottaessa vallan, niihin uppoaa, pyörää tuntuu olevan mahdotonta pysäyttää ja kierre on valmis. Mieli on luonnollisesti negatiiviseen kallellaan, olet kehittynyt olemaan varuillasi, huomaamaan jokaisen vaaran. Ihminen kehittyy huomattavasti hitaammin kuin ympäristö, jossa elämme.

  Kuitenkin mieli toimii samalla tavalla myös positiivisten asioiden kanssa, se vaan vaatii hieman enemmän keskittymistä ja siksi jääkin helposti suunnittelun asteelle.Kuitenkin, mitä enemmän kiinnität huomion omiin kykyihisi, voimiisi ja onnistumisiisi, sitä enemmän ne vahvistuvat.

  Mihin kaikkeen olet pystynyt ja mistä kaikesta selvinnyt?

  Kun tuot huomion siihen missä olet hyvä ja mitä osaat, surkuttelu ja epätoivo väistyvät helpommin. On tärkeää nähdä hyvä, se mihin kiinnitämme ajatuksemme lisääntyy.

  Ei ole ihmettä, joka luo elämästä onnellisen. On onnellisuutta, joka luo elämän. Tee pieni testi. Listaa itsellesi ylös 3 asiaa: 

   • Joista olet selvinnyt

   • Jotka tekevät sinusta ainutlaatuisen

   • Joissa olet auttanut muita

   • Jolloin olet tehnyt jonkun onnelliseksi

   • Joista pidät itsessäsi

   

  Wou, mikä mahtava onnistuja ja kukoistaja olet! Laita nämä näkyville itsellesi. Tai kirjaa joka päivä uudet. Huomaat kuinka oletkaan ihmeellinen ja taitava, kun katsot itseäsi uudesta näkökulmasta.

   

  Seuraavat viikot huomaa kun mieli pohtii hyviä ja mukavia asioita! Miltä kehossa silloin tuntuu? Haluatko sitä lisää?

   

  Ihanaa päivää.